DOCTOR SMILE IN HOLLAND

On the Dental tribune an article on the arrival of doctor smile lasers on the dutch market. Click here!

12/dic/2011 | NETHERLANDS

Lasers van Doctor Smile bestormen Nederlandse markt

by Emily van Someren

Het gebruik van lasers in de tandheelkunde zorgt voor minder pijn, snellere behandelingen en uitstekende resultaten, wat voordelig is voor zowel de patiënt als de tandarts.

Vergeleken met traditionele methoden heeft lasertechnologie in de tandheelkunde verschillende voordelen. Operaties zijn minder invasief en vrijwel pijnloos, waardoor minder anesthesie nodig is. Het hemostatische en bactericidale effect van de laser resulteert in minimale bloeding en snellere genezing. Minder lawaai en turbinevibraties maken het bezoek aan de tandartspraktijk wat aangenamer.

Door de nieuwe samenwerking van Doctor Smile Lasers en De Vos Endo (Zwolle) worden er in Nederland speciale cursussen voor het gebruik van tandheelkundige lasers georganiseerd. Veel tandartspraktijken hebben geprofiteerd van de recente entree van Doctor Smile-producten op de Nederlandse markt, waaronder de PLUSER Erbium en de SIMPLER diode-laser. Het zijn nauwkeurige, veilige en efficiënte hulpmiddelen bij diverse toepassingen, zoals tandvleesbehandelingen, tandsteenverwijdering, behandelingen tegen overgevoeligheid, chirurgie en esthetische behandelingen. Angst voor de tandarts behoort hiermee tot het verleden!

Ga voor meer informatie naar www.doctor-smile.com